Matreportage på Salthamn

Vi producerar mat- och resereportage för samtliga medier

Vi producerar matreportage för samtliga medier

Tillsammans med den rutinerade matfotografen Olivia Munck har Jacqueline grundat Salthamn Produktion. De producerar bland annat mat- och resereportage för välrenommerade magasin samt produktioner för rörliga medier.

Gods & Gårdar

Bilderna som ni ser här bredvid, kommer från ett matreportage som vi gjorde till Gods & Gårdar – juli numret 2014.
På Salthamn befinner vi oss i Sjöstugans matsal, endast ett litet stenkast från havet. Vi har använt oss av Gotländska delikatesser från bland annat Chili Gotland, Bröderna Wikström och Stafva gård.

Surf

Här bjöd vi in några surfvänner på en skön strandgrillning i Salthamn med tema från jamaicansk matkultur.
Jerked chicken, pineapple cake, banana bread och ginger beer med mera.

Jacqueline Raymond

Entreprenören och livsnjutaren Jacqueline Raymond har nyligen återvänt till sina rötter för att detaljplanera området Salthamn. Här arbetar hon för att skapa en plats med odlingar och spännande arkitektur dit människor kan komma och njuta av en oas eller att bo mitt i den. I Villa Salthamn och Sjöstugans matsal arrangerar hon konferenser och en mängd unika middagserbjudanden. Tidigare var Jacqueline köksmästare och sommelier på anrika Nöjeskrogen Hamburger Börs i Stockholm som hon var delägare i under många år. Förutom Salthamn jobbar hon också som konsult, hjälper andra krogar med koncept, menyer och middagar. Hon är expert på att ta fram helhetskoncept och att hitta olika teman för matreportage med inspirerande texter och nya recept.

Olivia Munck

Olivia Munck är en konstnärlig och trendsäker frilansfotograf som är delägare i företaget The Line Gotland. Hon hjälper film- och fototeam att hitta unika miljöer. Bland annat har hon arbetat med filmatiseringar av Mari Jungstedts och Anna Janssons romaner. Hon har även jobbat med reklamfilm för uppdragsgivare som Volvo, Ellos och Destination Gotland. Hennes fotografi har beskrivits som levande och filmiskt med dokumentär känsla. Det komplicerade möter enkelheten och som betraktare får man ett intryck av en exakt balans.