Köpa tomt

Unika tomter i Salthamn

Tomter till salu

Just nu är alla tomter sålda i Salthamn men ni kan anmäla ert intresse här på sidan för att köpa tomt i tredje etappen.

Husen skräddarsys för varje enskild husägare, men vi vill hålla ihop arkitekturen. Generellt kan man säga att arkitekturen ska samspela med naturen och så mycket av naturen mellan husen bibehållas.

I förts etappen tillkom Villa Boo och Villa Bergman som är två terrasshus de är helt färdigbyggda. Andra etappen kallar vi för stolphusområdet. Det är hus delvis på pålar som höjer sig upp i tallkronorna. Stolphus 1 är helt färdigbyggt och stolphus 2 och 3 är just nu under uppförande. De övriga fyra stolphusen är planerade att inom kort ritas klart.

Läs mer om områdeskonceptet här och se bilder på husen.

Tidigare har vi  sålt tomter i Salthamn i två etapper. Första etappen var två vackra tomter i en liten skogsglänta som sluttar ned mot havet. På dessa har det nu uppförts två terasshus.

Andra etappen är ett skifte om sju tomter. På dessa fantastiska tomter byggs det nu stolphus eller hus på pålar.

Nästa etapp då vi kommer att sälja ännu fler tomter, blir när detaljplanen för området är klar. Då kommer vi fortsätta med att sälja tomter i etapper, bit för bit med en ny och spännande arkitektur.

Är ni intresserade av att kanske köpa en tomt i framtiden, så går det bra om ni lämnar ert intresse till oss. Vi kommer då att höra av oss till er, så snart vi är redo för nästa försäljning.

Är ni nyfikna på vårt arbete för området eller vill fördjupa er i arkitekturen, så är ni varmt välkomna att kontakta arkitekt Martina Eriksson. På Norra Kyrkogatan i Visby har vi möjlighet att ta emot er för en närmre presentation.

Mejl: m.arkitektur@telia.com

För er som sedan är intresserade av att köpa tomt, finns det möjlighet att komma på husvisning av de första husen i Salthamn.

För övriga frågor om Salthamn kontakta Jacqueline Raymond via formuläret eller mejl: jacqueline@salthamn.se

Husen som byggs på området ska vara i enlighet med områdeskonceptet.