Köpa tomt

Unika tomter i Salthamn

Tomter till salu

Just nu finns det en tomt att köpa i Salthamn.

Husen skräddarsys för varje enskild husägare, men vi vill hålla ihop arkitekturen. Generellt kan man säga att arkitekturen ska samspela med naturen och så mycket av naturen mellan husen bibehållas.

Villa Boo och Villa Bergman är två terrasshus som är helt färdigbyggda. Stolphus 1, 2 och 3 är just nu under uppförande.

Läs mer om områdeskonceptet här och se bilder på husen.

Tomt 1

Storlek: ca 2698 m2

Pris: 1 600 000 kr

Anslutning till reningsverket är 140 000 kr inkl. moms. Sedan tillkommer en årlig driftskostnad på ca: 3 000 kr inkl. moms / hushåll och år. Anslutning till gemensamhetsanläggning för vatten inklusive allt som behövs som pumphus etc är beräknad till 75 000 kr inklusive moms.

Självklart kan du boka tid med oss där vi hjälper dig med ungefärlig kostnad för ditt skräddarsydda hus och därmed en prisbild på helheten.

Tidigare har vi  sålt tomter i Salthamn i två etapper. Första etappen var två vackra tomter i en liten skogsglänta som sluttar ned mot havet. På dessa har det nu uppförts två terasshus.

Andra etappen är ett skifte om fem tomter, där en av dessa finns att köpa. På dessa fantastiska tomter byggs det nu stolphus eller hus på pålar.

Nästa etapp då vi kommer att sälja ännu fler tomter, blir när detaljplanen för området är klar. Då kommer vi fortsätta med att sälja tomter i etapper, bit för bit med en ny och spännande arkitektur.

Är ni intresserade av att kanske köpa en tomt i framtiden, så går det bra om ni lämnar ert intresse till oss. Vi kommer då att höra av oss till er, så snart vi är redo för nästa försäljning.

Är ni nyfikna på vårt arbete för området eller vill fördjupa er i arkitekturen, så är ni varmt välkomna att kontakta arkitekt Martina Eriksson. På Norra Kyrkogatan i Visby har vi möjlighet att ta emot er för en närmre presentation.

Mejl: m.arkitektur@telia.com

För er som sedan är intresserade av att köpa tomt, finns det möjlighet att komma på husvisning av de första husen i Salthamn.

För övriga frågor om Salthamn kontakta Jacqueline Raymond via formuläret eller mejl: jacqueline@salthamn.se

Husen som byggs på området ska vara i enlighet med områdeskonceptet.

Copyright gäller på både texter och bilder.
Om ni är intresserade av att använda våra bilder och citat av texter.
Hör av er till info@salthamn.se för ett godkännande.