Kontakta oss

Vi har öppet året runt.

Frågor om konferenser och middagar

Jacqueline Raymond
jacqueline@salthamn.se

Frågor om bokning av hus

Ansvarig för bokningar av husen i Salthamn
Celine Evans
boka@salthamn.se
Mobil : 072 237 2500

Hitta till oss

Salthamn ligger en mil norr om Visby längs väg 149. Från Visby Flygplats svänger ni höger och efter 9,5 kilometer ser ni en skylt SALTHAMN sväng då vänster mot havet. Efter 200 meter på den vägen kommer Villa Salthamn, fortsätter ni ned för backen mot havet kommer sedan parkeringen till Fabriken.

För att hitta våra andra boenden, se på nedan karta och klicka på vägbeskrivning.

Entreprenören och livsnjutaren Jacqueline Raymond har nyligen återvänt till sina rötter för att detaljplanera området Salthamn. Här arbetar hon för att skapa en plats med odlingar och spännande arkitektur dit människor kan komma och njuta av en oas eller att bo mitt i den.

I Villa Salthamn och Sjöstugans matsal arrangerar hon året runt konferenser och en mängd unika middagserbjudanden.Tidigare var Jacqueline köksmästare och sommelier på anrika Nöjeskrogen Hamburger Börs i Stockholm som hon var delägare iunder många år. Förutom Salthamn jobbar hon också som konsult, hjälper andra krogar med koncept, menyer och middagar.Hon är expert på att ta fram helhetskoncept och att hitta olika teman för matreportage med inspirerande texter och nya recept.

Personalen på Salthamn: Thomas, Maria, Jacqueline, Celine, Ebba, Nanna, Thomas & Katarina

Copyright gäller på både texter och bilder.
Om ni är intresserade av att använda våra bilder och citat av texter.
Hör av er till info@salthamn.se för ett godkännande.