Salthamn In to the Wild

Salthamn In to the Wild

“Let’s take a walk into the wild side”

Vad vi gör

Hurvida ni vill organisera er företagskonferens eller arrangera en teambuilding weekend. Salthamn Wild konferens paket erbjuder er ett rikligt program för att skapa välmående till era anställda för att börja säsongen eller året med en nystart!

En plats för er konferens som skapar unika minnen

Höjdpunkter

  • Utomhus teambuilding, coaching och tävlingar
  • Utomhus aktiviteter endurosafari & västern ridning
  • Vildmarksmiddagsupplevelse vid en öppen eld
  • Kombinera utomhusaktiviteter med komforten av en luxuös villa.

Matupplevelse

Under er vistelse kommer våra privata kockar tillaga hälsosam och lokalt producerad mat i villans öppna kök. Var delaktig i att se hur maten skapas för just er middag.

I paketet ingår:

  • Frukost
  • Förmiddagsfika
  • Lunch
  • Eftermiddagsfika
  • 2 rätters middag

Villa Salthamn

I vår exklusiva Villa Salthamn kommer ni uppleva en hemma hos känsla med inomhuspool, relax avdelning med bastu och biljardbord. Med en utsikt över havet i Villans vardagsrum som bjuder in er till att njuta av en unik konferensplats.

Natur

På salthamn kan ni njuta av ett unikt område av vild natur och en 2 km lång kuststräcka där ni kan ta ett morgondopp, eller en morgonpromenad sedan basta i Villan. Under era måltider kommer ni få njuta av färsk frukt, grönsaker, bär och örter direkt från vår trädgård och naturen.

Bokning

2500kr/per/dag plus moms*

“I Salthamn på Gotland finns det två fantastiska hus att hyra för exklusiva möten och privata sammankomster. Villa Salthamn och Sjöstugans matsal. Middagsgäster kan variera från 12 till 100 beroende på årstid och upplägg. Med ett personligt bemötande hjälper vi dig att skräddarsy vistelsen med mat och dryck från våra olika konferenspaket. Om ni vill göra något mer utöver paketen så hjälper vi gärna er med att arrangera olika aktiviteter med
organisatör och ledarskaps utbildare för ert företag, reseguide, fotograf, sångare, pianist eller eldslukare. Vi har även separata hus som ni kan boka så att antalet deltagare kan utökas.

Salthamn ligger endast 10 minuter med bil från flygplatsen med 40 minuters flyg från Bromma. Så det är enkelt och snabbt att ta sig hit från fastlandet.”

Läs mer

Villa Salthamn erbjuder ett luxuöst boende för upp till 21 personer, fördelat på sex dubbelrum och tre enkelrum med möjlighet till sex extra bäddar. Lägg till fem badrum, en lounge med öppen spis, relaxavdelning med inomhuspool, bastu, barkök och biljardbord, så förstår du säkert att det här är ett boende av yppersta klass.

Pris för boende i Villa Salthamn tillkommer med 1 200 kr plus 12 % moms per gäst och natt, lakan och handduk ingår.

I Villa Salthamn finns Wi-fi, white board, projektor, projektorduk, blädderblock.
Gästen får alltid anteckningsblock och penna.

I Villa Salthamn finns en inomhuspool och bastu med relaxavdelning samt biljard.
Glöm inte att be era gäster ta med badkläder om så önskas.

*För konferenser tas det alltid ut en fast avgift per bokningstillfälle.
Faciliteter och normal städning 6 000 kr plus 25 % moms.

Totalt 7 500 kr exklusive konferenspaket.