Konferens

Salthamn är en unik plats för konferenser.

Salthamn Deluxe

“Sprid glädje med en unik upplevelse till ert nästa event”

Om ni vill skapa en företagskonferens eller arrangera en teambuilding- weekend så kan vi erbjuda er Salthamn Deluxe. Ett konferenspaket som erbjuder ett rikligt program för att börja er säsong med en riktig kick-off!

Vårt mål är att överraska våra gäster från stunden som de kliver in i vår exklusiva Villa med “hemma hos” känsla. Från att vi skördar bär till er frukostmarmelad till att vi plockar solrosor från våra fält.

Salthamn Green

“Vi vill inspirera er att mötas på ett unikt vis”

Vad vi gör
Hurvida ni vill organisera er företagskonferens eller arrangera en teambuilding weekend. Salthamn Green konferens paket erbjuder er ett rikligt program för att skapa välmående till era anställda för att börja säsongen eller året med en nystart!

Att bara vara i naturen kan vara en god källa till glädje och mindfulness. Ge dina gäster en anledning att uppleva lycka på ert nästa event.

Salthamn Klassisk

“Som att vakna på ett movie set i Hollywood”

Vad vi gör
Hurvida ni vill organisera er företagskonferens eller arrangera en teambuilding weekend. Salthamn Klassisk konferens paket erbjuder er ett rikligt program för att skapa välmående till era anställda för att börja säsongen eller året med en nystart!

En plats för er konferens som skapar unika minnen

Salthamn In to the Wild

“Let’s take a walk into the wild side”

Vad vi gör
Hurvida ni vill organisera er företagskonferens eller arrangera en teambuilding weekend. Salthamn Wild konferens paket erbjuder er ett rikligt program för att skapa välmående till era anställda för att börja säsongen eller året med en nystart!

En plats för er konferens som skapar unika minnen