Hyra hus i Salthamn

I Salthamn på Gotland finns unika hus att hyra, bara 10 minuter norr om Visby.

Villa Salthamn

Den helrenoverade 70-talsvillan är på 600 kvm och har en magnifik utsikt över havet. Här erbjuds ett luxuöst boende för upp till 20 personer, fördelat på sex dubbelrum och tre enkelrum med möjlighet till fem extra bäddar.

Lägg till fem badrum, en lounge med öppen spis, relaxavdelning med inomhuspool, bastu, barkök och biljardbord, så förstår du säkert att det här är ett boende av yppersta klass.

Strandhuset

Det pittoreska Strandhuset ligger bara 50 meter från havet och alldeles intill en liten båthamn. Du är omgiven av fantastiska solnedgångar och en stor strandträdgård. En idealisk plats för dig som vill koppla av och ta dagen som den kommer.

Strandhuset är lämpligt för fyra personer, men med extrabäddar går det att vara upp till sju gäster. Det finns en dubbelsäng i ett av sovrummen på ovanvåningen, på nedre plan, en bred enkelsäng som kan rymma två personer. Dessutom finns det två små sovloft på övre plan med tre extrabäddar samt en bäddsoffa i vardagsrummet med plats för två personer.

Röda huset

Ett romantiskt och helt nyrenoverat hus som bjuder på snickarglädje, en stor träaltan på 25 kvm och spektakulära solnedgångar i havet. Huset är omgivet av lummig grönska, beläget på en avskild väg bara några hundra meter från Lummelundagrottan.

På denna lilla väg ligger det sju hus totalt, varav två nybyggda. Det arkitektritade köket är tillverkat av Roma specialsnickerier och färdigställdes 2010. Allt mycket smakfullt med påkostade materialval och en mjuk färgsättning.

Gula huset

Det gula huset ligger bara 350 meter från havet och alldeles intill en liten båthamn.

Du är omgiven av fantastiska solnedgångar och ett vackert blomstrande fält mellan havet och huset. En idealisk plats för dig som vill koppla av och ta dagen som den kommer.

Stora Bergsstugan

Den här ombonade stugan bjuder på underbara solnedgångar i havet. Från terrassen kan du se solen gå ner i Östersjön och vänder du blicken söderut ser du ända till Visby och Högklint.

Köket är välutrustat och det finns gott om utrymme för matlagning. Stugan är lämplig för fyra personer.Stugan har två sovrum, med två bäddar vardera, varav det ena med havsutsikt. Vardagsrummet har ett matsalsbord för sex personer och en soffgrupp invid öppna spisen. 

Lilla Bergsstugan

Lilla Bergsstugan är en pittoresk och romantisk stuga för två personer. Utsikten från terrassen är så storslagen att du både kan njuta av bedårande solnedgångar och Visbys medeltida siluetter.

På uteplatsen kan du sola i söderläge, grilla om kvällarna och koppla av i en skön lounge möbel. I stugan finns ett sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum med öppen spis och ett litet praktiskt kök där du kan laga alla dina minnesvärda måltider. I en separat tillbyggnad på huset finns dusch, wc och tvättmaskin.