Festlokaler

Salthamn är en unik plats för fester och andra tillställningar

Villa Salthamn

Det är lite som att kliva in i en Hollywood-film från 70-talet. Villan har fått behålla tidtypiska inredningsdetaljer och en inomhuspool. Här erbjuds ett attraktivt boende för upp till 21 personer, fördelat på sex dubbelrum och tre enkelrum med möjlighet till sex extra bäddar. Oavsett om du är privatperson eller representerar ett företag är Villa Salthamn utmärkt för middagar, bemärkelsedagar, sammanträden, konferenser och rekreationer. På sommarhalvåret kan du boka tillställningar för upp till 100 personer på husets terrass och med ljuvliga solnedgångar i havet.

Sjöstugan

I Sjöstugans matsal anordnas exklusiva möten och middagar. Ni kan boka avsmakningsmenyer och vinprovningar. Ni kan också boka middagar enligt olika teman, spansk, italienskt, asian fusion eller enligt andra önskemål.

I Sjöstugans matsal tar vi emot 12 gäster. På Sjöstugans veranda eller på stranden går det under sommarhalvåret att boka grillmiddagar till 20 gäster.

Unikt för Gotland är vår vinbunker som går att boka för sällskap mellan 2-6 gäster. Det är en militärbunker på stranden inredd med kamin, utsikt över havet och med en lägereld strax utanför.

Sjöstugan är öppen året runt för både privata sällskap och företag i slutna sällskap.

Fabriken

Fabriken i Salthamn har en unik historia på över 50 år. Efter att den eldhärjats har fabriken fötts på nytt.

Keramikern Katarina Rolf har flyttat in med sitt företag Rolf & Friends. Här finns det inspirerande design, inredning och mode.

Om sommarhalvåret går det bra att boka event upp till 150 personer med ett rustikt koncept där vi använder komposterbart material, och skräddarsyr middagspaketet till er.

Vinbunkern

Vill ni ha ett hemligt bröllop eller kanske göra något annorlunda? I vinbunkern på stranden så kan ni antingen hyra bunkern för er själva en kväll, ta med en picknick-korg, dricka gott vin och sedan grilla vid elden utanför och se på den vackra solnedgången, eller så kan vi arrangera en middag och vinprovning efter era önskemål.
 

Samarbete med Stafva Gård

Jacqueline Raymond samarbetar med Stafva Gård. Vi köper goda ostar och andra råvaror från deras mejeri. Liksom andra råvaror från deras matfabrik som Gute glass och must från Halfvede musteri.

På Stafva gård arrangerar Jacqueline också ibland middagar för sällskap mellan 40 och 150 gäster.
Stafva är en utmärkt plats för så väl konferenser och möten som bröllop och privata fester.

Är du och ditt sällskap fler än 40 personer och önskar att Jaqueline ska komponera menyn skickar du ett mail till jacqueline@salthamn.se.
Är ni färre än 40 gäster, kontakta Patrik von Corswant på patrik@stafva.se.