Bröllop

Villa Salthamn är en unik plats för bröllop.

Bokning

Ett Bröllop ni drömmer om.

Jacqueline Raymond hjälper er

I Villa Salthamn tar vi emot 20-70 sittande matgäster, men väljer ni en buffé som serveras under tält på verandan i trädgården har vi plats för cirka 100 gäster. I Villa Salthamn erbjuds övernattning för 21 gäster. Om ni bokar festen i god tid, så finns det under juni till september ytterligare fem separata hus att boka för dubbelt så många gäster som kan övernatta.

Vi kan erbjuda en tre rätters middag eller en Gotländsk buffé med kanske helgrillat lamm. Självklart bakar vi också en vånings bröllopstårta i de smaker ni älskar mest av allt. Vi hjälper er att hitta artister som kan underhålla och vi ordnar blommor och dukning som ni vill ha det.

En romantisk vigsel på stranden vid Sjöstugan Salthamn eller ett  Solrosbröllop i ett av våra solrosfält, är bara två av alla möjligheter som finns.

Om ni önskar att vi hjälper er med vigseln så föreslår vi varmt Martina Åkesson Wollbo som är präst i Norra Gotlands pastorat.

Om ni önskar så samarbetar vi också med bröllopskoordinator.

På bilderna ser ni Denise och Tomas bröllop från förra sommaren. Solrosbröllopet är ett kollage från annan plats, kanske blir ni den första som inviger solrosfälten i Salthamn för er vigsel.

Copyright gäller på både texter och bilder.
Om ni är intresserade av att använda våra bilder och citat av texter.
Hör av er till info@salthamn.se för ett godkännande.